Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Actual

Site-urile mele externe

Vă salutăm cu drag pe pagina noastră web!

 

În februarie 2012 am auzit prima oara despre cafeaua DXN care contine extract de ganoderma. Ne-am documentat asupra produselor care contin extracte de ciuperca Ganoderma Lucidum si am citit multe lucruri interesante si surprinzatoare despre efectul benefic asupra sanatatii.

 

Datorita faptului ca suntem adepţii unui stil de viata sanatos tema ne-a facut curiosi si am cautat sa experimentam si noi produsele Ganoderma.Cu toate ca suntem consumatori relativ noi al acestor produse deja putem depune marturie despre efectele pozitive. Slava Domnului ca suntem sanatosi dar deja simtim o imbunatatire a rezistentei fizice (inainte, in a doua parte a saptamanii eram deja obositi, acum prospetimea fizica si intelectuala este mult mai pronuntata). De 14 ani suferim de o stare nealergica, dar suparatoare si incomoda, infundarea cailor nazale pe tot parcursul anului fiind obligat sa utilizam un spray nazal pentru a putea respira in voie. Am facut nenumarate teste si analize pentru a afla cauza dar medicii n-au gasit nici cauza nici remediul pentru aceasta stare. Dupa ce am devenit cunsumator de cafea pe baza de Ganoderma incetul cu incetul s-a ameliorat iar dupa 2-3 luni a disparut acest simptom. Este minunat ca acum putem sa respiram fara ajutorul sprayului nazal.

 

Si in trecut ne-am straduit sa consumam cafea de buna calitate dar deobicei starea de oboseala nu scadea in mod spectaculos si aproape de fiecare data simteam gustul usor acidulat a cafelei clasice. Fata de aceasta cafeaua DXN este cu adevarat gustoasa si lipsita de aciditate.

 

In urma experimentarii de pana acum ne-am convins ca acest produs are o seama de calitati: am dat de o cafea care ofera pe langa bucurii culinare datorita gustului placut si o ameliorare a starii de sanatate, datorata componentelor sale deosebite.

 

Pe baza proprie experiente oferim si altora aceasta oportunitate si recomandam folosirea acestui produs pentru inbunatatirea starii de sanatate. Bineinteles este esential un stil de viata sanatos dar pe langa acesta produsele Ganoderma sunt de real folos. Deoarece fiecare organism este diferit de celalalt si efectele produselor Ganoderma vor diferi de la caz la caz dar ce este de asteptat efect pozitiv general. (Pentru a putea trage o concluzie clara va recomandam sa folositi macar o cutie de cafea pentru o cura).

 

Daca sunteti interesati de cafeaua Ganoderma sau alte produse DXN va stam la dispozitie sa le puteti experimenta. Dupa parerea noastra propria experienta este cea mai convingatoare.

La pagina de contact gasiti datele noastre, apelati la noi cu incredere, va asteptam cu drag!

Anna si András Ábrahám

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.